Att göra här

När ni bor hos oss erbjuder vi er trådlöst Internet utan någon extra kostnad. Som gäst får du även tillgång till våra fullt utrustade gästkök som klarar av allt från en kopp kaffe till en härlig 3-rätters måltid. I anslutning till lobbyn finner du våra sällskapsutrymmen. Här finns bl.a. storbilds-Tv och ett mindre bibliotek med tidningar och böcker. I vår lobby hittar du också mängder av broschyrer och kartor med tips om vad ni kan göra i Karlstad. Vår receptionspersonal ger dig gärna fler tips på smultronställen runt om i staden.

Karlstads centrum

I direkt anslutning till vår anläggning finns Karlstads hela utbud av butiker, pubar och restauranger. För dig som är kulturintresserad kan det vara bra att veta, att Karlstads vackra teater ligger endast ett stenkast bort. Bibliotekshuset med konsertlokal och konstgalleri når du efter 5 minuters promenad längs Klarälven. I anslutning till bibliotekshuset ligger Värmlands Museum.

Under sommarmånaderna kan du ta en tur med någon av Båtbussarna som trafikerar såväl Klarälvens delta som skärgården utanför Karlstad.